LPG inbouwen

Vialle LPI Installatie

foto vialle lpi installatieLPG installatie fabrikant Vialle heeft een LPI installatie ontwikkeld en op de markt gebracht. LPI staat voor Liquid Propane Injection en betekent vloeibaar propaan injectie. LPI is een LPG injectiesysteem dat zich volgens Vialle zelf kan meten met de meest hoogwaardige benzine-injectiesystemen. De Vialle LPI installatie kan toegepast worden op turbo- en compressiemotoren van personenwagens, inclusief E-OBD. Daarbij blijven alle oorspronkelijke eigenschappen van de motor en rijeigenschappen volgens de fabrikant volledig behouden.Verschil Vialle LPI installatie en LPG installatie

Het verschil tussen een LPG installatie en de Vialle LPI installatie is de manier waarop het LPG wordt ingebracht in de motor van de auto. Met de LPG technologie wordt het LPG niet verdampt, maar wordt het LPG vloeibaar in het inlaatspruitstuk geïnjecteerd. Het LPI systeem maakt daarbij gebruik van de originele benzine-computer. Daardoor blijven alle oorspronkelijke eigenschappen van de motor behouden.

 

 

 
© LPGgids.com – LPG | Vialle LPI systeem

LPGgids.com bestaat sinds 2008 en biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8.8 uit 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 2487 beoordelingen.


LPG Stations Europa

Van onderstaande landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: