Nieuws

Meer auto’s op LPG

meer auto's op lpgOndanks dat men al jaren roept dat LPG op zijn retour is, blijkt het tegendeel weer eens overduidelijk. In 2011 is het aantal auto's op LPG met maar liefst 57% gestegen ten opzicht van het jaar ervoor. De belangrijkste reden is dat het prijsverschil tussen LPG en benzine en diesel steeds groter wordt. Een liter Euro 95 is ruim twee keer zo duur dan LPG.Auto's op LPG

Ook wordt het steeds gemakkelijker een auto met LPG installatie te kopen. Veel autofabrikanten zetten vol in op LPG en leveren versies van hun automodellen met een LPG installatie af fabriek.
Zo hebben de autofabrikanten Chevrolet, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Lancia, Mazda en Opel allemaal al modellen met een af fabriek LPG installatie.

 
10 januari 2012
© LPGgids.com – LPG | LPG nieuws – Meer auto's op LPG

LPGgids.com bestaat sinds 2008 en biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8.8 uit 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 2487 beoordelingen.


LPG Stations Europa

Van onderstaande landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: