LPG Tankstations Europa

LPG Zwitserland

foto tankstations LPG ZwitserlandIn Zwitserland zijn maar een beperkt aantal LPG Stations. Wij hebben van de 55 LPG Tankstations in Zwitserland een overzicht gemaakt. Bij de meeste LPG Stations is de opslagcapaciteit voor autogas vaak wat beperkt en de voorraad dus soms voortijdig op. Tank dus voor de zekerheid altijd even LPG bij wanneer je een LPG tankstation met voorraad tegenkomt.LPG Prijzen Zwitserland

De LPG Prijzen in Zwitserland zijn momenteel vergelijkbaar met of iets duurder dan de prijzen van LPG in Nederland. Over het algemeen zijn de LPG prijzen in Frankrijk lager dan in Zwitserland, dus als je langs de grens met Frankrijk rijdt, is het wellicht verstandig even aan de Franse kant van de grens te tanken.

Verloopnippels Zwitserland

In Zwitserland gebruikt men het Italiaanse vulsysteem en de schroefkoppeling. Als je LPG installatie is voorzien van een schroefaansluiting dan heb je alleen bij het Italiaanse vulsysteem een verloopnippel nodig: de Italië nippel. Heb je een bajonetaansluiting dan heb je afhankelijk van het gebruikte vulsysteem een Italië verloopnippel nodig of de Europa nippel. Wij adviseren u zelf de benodigde Verloopnippels in je auto mee te nemen als je naar het buitenland gaat met de auto.

Verplichte Veiligheidsaccessoires Zwitserland

Je bent in Zwitserland verplicht een gevarendriehoek in je auto te hebben. Een brandblusser, verbandtrommel, reservelampen en veiligheidshesje
zijn in Zwitserland niet verplicht, maar worden wel aanbevolen om bij je te hebben in de auto.

Overzicht LPG Stations Zwitserland

Ga hier naar ons overzicht van de 55 LPG Stations in Zwitserland > >

 
+++
 
© LPGgids.com – LPG | LPG tankstations – LPG Zwitserland

LPGgids.com bestaat sinds 2008 en biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8.8 uit 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 2487 beoordelingen.


LPG Stations Europa

Van onderstaande landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: