LPG Tankstations Europa

LPG Zweden

foto tankstations LPG ZwedenIn Zweden zijn maar een zeer beperkt aantal LPG Stations. Hieronder vindt u ons overzicht van LPG Stations in Zweden. De tankstations bevinden zich niet aan de Zweedse snelwegen. Zorg dus liever altijd voor een volle benzinetank als u met uw auto in Zweden rijdt. Voor een liter LPG moet u rekenen op circa 9 Zweedse kronen.
Verloopnippels Zweden

In Zweden gebruikt men het Italiaanse vulsysteem. Ongeacht of uw gasinstallatie over een schroefaansluiting of bajonetaansluiting beschikt, heeft u dus de Italiaanse verloopnippel nodig om LPG te kunnen tanken in Zweden.

Wij adviseren u zelf de Italiaanse verloopnippel mee te nemen. Wel plaatsen wij hierbij de kanttekening dat het in Zweden wettelijk verboden is om uw eigen verloopnippels te gebruiken. Gebruikt u dus liever de verloopnippel van het LPG Tankstation en vraag zeker altijd eerst toestemming aan de pomphouder om uw eigen verloopnippel te gebruiken.

Veiligheidsaccessoires Zweden

U bent in Zweden verplicht een gevarendriehoek in uw auto te hebben. Een brandblusser, verbandtrommel, reservelampen en veiligheidshesje zijn in Zweden niet verplicht, maar worden wel aanbevolen om bij u te hebben in de auto.

Overzicht LPG Tankstations Zweden

Naar ons overzicht van LPG Tankstations Zweden > >

 
+++
 
 © LPGgids.com – LPG | LPG Stations Europa – LPG Zweden

LPGgids.com bestaat sinds 2008 en biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8.8 uit 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 2487 beoordelingen.


LPG Stations Europa

Van onderstaande landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: