LPG inbouwen

LPG verdamper

foto lpg verdamperDe LPG verdamper zorgt voor de juiste druk naar de LPG injector rail. De LPG verdamper verandert mee met de druk in het inlaatspruitstuk. Zo kan het vermogen optimaal gehouden worden. Er zijn verschillende types verdampers, in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar op de Nederlandse markt.LPG verdamper laten inbouwen

Als je zelf een LPG installatie gaat inbouwen dan is dit uiteraard een essentieel onderdeel. Wil je een LPG installatie gaan inbouwen, dan adviseren wij naar een RDW erkende LPG inbouwer te gaan. Deze zorgt voor de juiste installatie en regelt ook de verdamper. Daarnaast zal deze ook de bougies en kleppen vervangen voor bougies en kleppen die speciaal geschikt zijn voor het gebruik van LPG.

 
© LPGgids.com – LPG | LPG inbouwen – LPG verdamper

LPGgids.com bestaat sinds 2008 en biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8.8 uit 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 2487 beoordelingen.


LPG Stations Europa

Van onderstaande landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: