LPG Tankstations Europa

LPG Tsjechië

foto tankstations LPG TsjechieLPG is in Tsjechië steeds populairder aan het worden. Momenteel zijn er zo'n 750 LPG Stations in Tsjechië en dat aantal neemt toe. Het zal naar verwachting weinig moeite kosten om in Tsjechië een Autogas Tankstation te vinden, zeker als u een kaart koopt met daarop de LPG Stations en openingstijden die bij praktisch elk tankstation in Tsjechië te koop is. Om die reden treft u hier (vooralsnog) geen overzicht aan van LPG Stations in Tsjechië.
LPG verkoop Tsjechië

Er zijn in Tsjechië ook illegale LPG Stations waar uit gasflessen of de grotere gascilinders wordt getankt. Maak liever, uit veiligheidsoogpunt, geen gebruik van deze illegale LPG verkooppunten.

LPG prijzen Tsjechië

De LPG prijzen in Tsjechië liggen zo rond het Europees gemiddelde en daarmee over het algemeen iets lager dan de LPG prijs in Nederland. Een liter LPG kost in Tsjechië zo rond de 14 CZK (circa € 0,50)

Verloopnippel Tsjechië

In Tsjechië wordt de Italië verloopnippel gebruikt om LPG te kunnen tanken. Wij adviseren u zelf de benodigde verloopnippels mee te nemen als u naar het buitenland gaat met de auto.

Veiligheidsaccessoires Tsjechie

U bent in Tsjechië verplicht een gevarendriehoek en verbandtrommel in uw auto te hebben. Een brandblusser, reservelampen en veiligheidshesje zijn in Tsjechië niet verplicht, maar worden wel aanbevolen om bij u te hebben in de auto.

 
+++
 
© LPGgids.com – LPG | LPG Stations Europa – LPG Tsjechie

LPGgids.com bestaat sinds 2008 en biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8.8 uit 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 2487 beoordelingen.


LPG Stations Europa

Van onderstaande landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: