LPG Tankstations Europa

LPG Montenegro

foto tankstations LPG MontenegroIn Montenegro zijn maar een beperkt aantal tankstations waar u LPG kunt tanken. Het gaat in Montenegro vaak niet om tanken bij officiële benzinestations, maar bij zogenaamde gasflessen vulpunten. Uw gastank wordt dus gevuld vanuit (grote) gasflessen. Ook moet u er rekening mee houden dat het kan voorkomen dat LPG niet voorradig is.
LPG Prijzen Montenegro

De LPG Prijzen in Montenegro zijn in principe een stuk lager dan de prijs van LPG bij de LPG Stations in Nederland.

Verloopnippel Montenegro

In Montenegro gebruikt men het Italiaanse vulsysteem. U heeft dan een Italië nippel nodig om Autogas te kunnen tanken bij het gasvulpunt in Montenegro. Wij adviseren u altijd de benodigde verloopnippels bij u te hebben als u naar het buitenland gaat met de auto en autogas wilt tanken.

LPG Tankstations in Montenegro

LPG Stations Montenegro Plaats
Butanpromet
Ilino
BAR
Energo Gas Put za Petrovac

Dajbabe

PODGORICA

Verplichte Veiligheidsaccessoires Montenegro

In diverse Europese landen bent u verplicht een gevarendriehoek, veiligheidshesje, brandblusser, verbandtrommel en reservelampen bij u te hebben in de auto. Wij adviseren u deze artikelen altijd mee te nemen in uw auto. Zeker als u met de auto naar het buitenland gaat.

 
+++
 
© LPGgids.com – LPG | LPG Stations Europa – LPG Montenegro

LPGgids.com bestaat sinds 2008 en biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8.8 uit 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 2487 beoordelingen.


LPG Stations Europa

Van onderstaande landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: