LPG Tankstations Europa

LPG Italië

foto tankstations LPG ItalieLPG is in Italië in het hele land goed verkrijgbaar. Het wordt GPL genoemd. U vindt in Italië een zeer uitgebreid netwerk van LPG Stations waarvan een deel aan de Italiaanse snelwegen en ook aan de overige drukke doorgaande wegen. Het zal dus niet veel moeite kosten om een tankstation dat LPG verkoopt. Om deze reden treft u hier (voorlopig) geen overzicht van LPG Tankstations in Italië.

Tijdens de drukke vakantieperiodes kan het voorkomen dat de LPG Tankstations aan met name de populaire snelwegen richting vakantiegebieden voortijdig door hun dagvoorraad LPG heen zijn. Wij adviseren u dan ook tijdig bij te tanken, te zorgen voor een gevulde benzinetank en liever niet te wachten tot uw gastank nagenoeg leeg is. En vooral ook iets om niet te vergeten: de meeste tankstations (en winkels) zijn 's middags tussen circa 12.30 uur en 16.00 uur gesloten.

Prijzen LPG Italië

De LPG Prijzen in Italië liggen momenteel iets lager dan de prijs voor LPG in Nederland.

Verloopnippel LPG Italië

In Italië wordt, net zoals in bijvoorbeeld Frankrijk en Spanje, gebruikt gemaakt van het Italië tanksysteem. U heeft u dus zowel met een bajonetaansluiting als een schroefaansluiting een verloopnippel nodig om Autogas te kunnen tanken. In dit geval de Italië-nippel. Wij adviseren u altijd zelf de benodigde verloopnippels mee te nemen als u naar het buitenland gaat met de auto.

Verplichte Veiligheidsaccessoires Italië

In diverse Europese landen bent u verplicht een gevarendriehoek, veiligheidshesje, brandblusser, verbandtrommel en reservelampen bij u te hebben in de auto. Wij adviseren u deze artikelen altijd mee te nemen in uw auto. Zeker als u met de auto naar het buitenland gaat.

 
+++
 
© LPGgids.com LPG | LPG Stations Europa – LPG Italie

LPGgids.com bestaat sinds 2008 en biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8.8 uit 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 2487 beoordelingen.


LPG Stations Europa

Van onderstaande landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: