LPG inbouwen

LPG inbouwstation

foto lpg inbouwstationVoor het laten inbouwen van een LPG Installatie kunt u terecht bij een RDW erkend LPG inbouwstation. Een RDW-erkend (Rijskdienst voor wegverkeer) inbouwstation kan u op maat adviseren over de mogelijkheden op het gebied van LPG installaties. Daarbij wordt gekeken naar de mogelijkheden die passen bij uw auto, uw wensen en uiteraard ook naar het mogelijke budget. Zo zijn er verschillende mogelijke LPG systemen, je kunt kiezen uit de verschillende maten gastanks, inbouw in de kofferbak, of op de plek van het reservewiel of wellicht onder de auto. Door de LPG inbouw te laten verzorgen door een RDW erkend LPG inbouwstation weet je ook zeker dat de LPG installatie volgens de wettelijke eisen is ingebouwd en veilig is. Ook heb je garantie op LPG installatie. Ook hoef je de LPG installatie niet meer door de RDW te laten keuren als deze is ingebouwd door een inbouwstation dat een RDW-erkenning heeft.
Erkend LPG inbouwstation

De erkende LPG installateur werkt precies volgens een door de RDW goedgekeurde procedure waardoor de keuring van de installatie achterwege mag blijven. Het inbouwstation regelt ook de wettelijk verplichte wijzigingen in je kentekenbewijs. Via steekproeven controleert de RDW of het bedrijf volgens de gestelde procedures heeft gewerkt en nog steeds aan de gestelde eisen voldoet. Een RDW erkend inbouwstation kun je herkennen aan het oranje-witte schildje van de RDW op de gevel.

 
 © LPGgids.com – LPG | LPG inbouwstation

LPGgids.com bestaat sinds 2008 en biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8.8 uit 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 2487 beoordelingen.


LPG Stations Europa

Van onderstaande landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: