LPG Tankstations Europa

LPG Duitsland

foto tankstations LPG DuitslandLPG is in Duitsland enorm populair. Het wordt Flüssiggas of in de meeste gevallen Autogas genoemd. Momenteel zijn er meer dan 5.000 LPG Tankstations in Duitsland en dat aantal groeit momenteel nog. In veel gevallen treft u langs de weg ook nog borden aan die de aangeven of u bij een “Tankstelle” ook Autogas of Flüssiggas kunt tanken. Het zal dus weinig moeite kosten om in Duitsland een LPG Tankstation te vinden.Prijzen LPG Duitsland

De LPG prijzen in Duitsland zijn ongeveer gelijk aan de LPG prijzen in Nederland.

Verloopnippels LPG Duitsland

In Duitsland wordt net zoals in Nederland gebruikt gemaakt van de schroefaansluiting. Alleen als uw auto een LPG installatie heeft met bajonetaansluiting, heeft u dus een nodig om LPG te kunnen tanken bij een LPG Tankstation in Duitsland. In dit geval de Europa-nippel. Wij adviseren u zelf de benodigde verloopnippels mee te nemen als u naar het buitenland gaat met de auto.

Verplichte Veiligheidsaccessoires Duitsland

In diverse Europese landen bent u verplicht een gevarendriehoek, veiligheidshesje, brandblusser, verbandtrommel en reservelampen bij u te hebben in de auto. Wij adviseren u deze artikelen altijd mee te nemen in uw auto. Zeker als u met de auto naar het buitenland gaat.

Overzicht LPG Stations Duitsland

Wij zijn bezig een overzicht te maken van de LPG Stations in Duitsland.
Hier vind je onze overzichten van de LPG Stations in de deelstaten:

 
+++
 
 © LPGgids.com – LPG | LPG Tankstations Europa – LPG Duitsland

LPGgids.com bestaat sinds 2008 en biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8.8 uit 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 2487 beoordelingen.


LPG Stations Europa

Van onderstaande landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: