LPG Tankstations Europa

LPG Bosnië

foto tankstations LPG BosnieLPG tanken in Bosnie is een lastige klus, want het is in Bosnië zeer slecht verkrijgbaar. Er zijn maar weinig LPG Tankstations actief. In Bosnië wordt het met name Autogas genoemd. Hieronder vindt u ons overzicht van de LPG Tankstations waar u in Bosnië LPG kunt tanken. Houdt u er wel rekening mee dat de Tankstations tijdelijk geen voorraad hebben, dus zorg liever ook voor een volle benzinetank.
Verloopnippel Bosnië

Voor het tanken van LPG is in Bosnië de zogenaamde Italië-nippel nodig. U kunt de benodigde Italië-nippel soms lenen bij het betreffende LPG Tankstation, maar niet elk Tankstation in Bosnië beschikt over de benodigde verloopnippels. Neem dus zeker uw eigen verloopnippel mee als u naar Bosnië gaat. Wij adviseren u de benodigde verloopnippels altijd zelf bij u te hebben in de auto als u naar het buitenland gaat.

Overzicht LPG Tankstations Bosnië

LPG Tankstations Bosnië Plaats
Ina Plin Autogas
Prijedorka cest 17
BANJA LUKA
Technogas
Bucovika Velika
DOBOJ
Autogas Proplin
Weg naar Banja Luka (bij stadsuitgang)
PRIJEDOR
Proplin Autogas
Dzemala Bijedica
SARAJEVO
Milejevic
bij aluminiumfabriek Glinica
ZVORNIK

Verplichte Veiligheidsaccessoires Bosnië

In diverse Europese landen bent u verplicht een gevarendriehoek, veiligheidshesje, brandblusser, verbandtrommel en reservelampen bij u te hebben in de auto. Wij adviseren u deze artikelen altijd mee te nemen in uw auto. Zeker als u met de auto naar het buitenland gaat.

 
+++
 
 © LPGgids.com – LPG | LPG Tankstations Europa – LPG Bosnie

LPGgids.com bestaat sinds 2008 en biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8.8 uit 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 2487 beoordelingen.


LPG Stations Europa

Van onderstaande landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: