Nieuws

Brandstofprijzen op laagste niveau in 4 jaar

foto brandstofprijzen op laagste nveau in 4 jaarDoor de aanhoudende daling van de olieprijs is benzine en diesel tanken in 4 jaar niet zo goedkoop geweest. De benzineprijs is inmiddels al circa 30 cent per liter goedkoper dan het oude prijsrecord van bijna 1,90 euro in oktober 2012.Laagste benzineprijs sinds februari 2011

De gemiddelde landelijke adviesprijs voor een liter Euro 95 daalde tot € 1,549 medio januari 2015, het laagste niveau sinds februari 2011. Ook diesel en LPG zijn flink goedkoper geworden. Een liter diesel is ook sinds februari 2011 niet meer zo goedkoop geweest: €1,259. De prijs van LPG is inmiddels gezakt naar €0,729.

Verdere daling brandstofprijzen

De brandstofexperts bij UnitedConsumers, denken dat het goed mogelijk is dat de brandstofprijzen nog verder zullen dalen. “Als de olieprijs structureel op dit niveau blijft, kan er nog wel 5 tot 10 cent van de benzineprijs af. Alle signalen wijzen op een dalende olieprijs.”

+++
 
© LPGgids.com – Brandstofprijzen op laagste niveau in 4 jaar

LPGgids.com bestaat sinds 2008 en biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8.8 uit 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 2487 beoordelingen.


LPG Stations Europa

Van onderstaande landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: