Financieel LPG

Autoverzekering LPG

Kosten Autoverzekering LPG

foto autoverzekering lpgDoorgaans is een Autoverzekering voor een LPG auto doorgaans duurder dan voor een auto op benzine. Een LPG installatie is meestal een accessoire die na aanschaf van de auto wordt ingebouwd. De LPG installatie verhoogt de waarde van uw auto. Daarmee wordt ook de verzekeringspremie voor een auto op LPG hoger dan bij benzine. Al is daar niet echt een gegronde reden voor te geven.Verzekeringspremie Auto met LPG installatie

Volgens diverse verzekeringsmaatschappijen is uit hun risicoanalyses gebleken dat auto's die op LPG of diesel rijden over het algemeen meer schadelast veroorzaken dan de bestuurders van auto's die op benzine rijden. Dit heeft enerzijds te maken met de (meestal) hoge aantal gereden kilometers, anderzijds met het brand- en diefstalrisico. Dit heeft daarom invloed op de verzekering premie voor uw LPG auto.

Eigen Risico Autoverzekering LPG

Het rijden op LPG is in principe niet van invloed op een eventueel het eigen risico van de autoverzekering bij de grotere autoverzekeringsmaatschappijen. Ook op de dekkingsvoorwaarden heeft het geen invloed of uw auto op autogas, diesel of benzine rijdt.

Populaire Aanbieders Autoverzekering LPG?

Onderzoek onder onze lezers heeft uitgewezen welke autoverzekeraars het meest populair zijn. Op alfabetische volgorde zijn dat de volgende Autoverzekeraars:[checklist]

[/checklist]

 
 
 © LPGgids.com – LPG | Autoverzekering LPG

LPGgids.com bestaat sinds 2008 en biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8.8 uit 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 2487 beoordelingen.


LPG Stations Europa

Van onderstaande landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: